Tante Germaine

In hartje Vilvoorde, tussen de Grote Markt en het Rooseveltplein heten gastvrouw Jentl Meert en kok Pieter Jacobs je van harte welkom. 

Bij Tante Germaine draait de keuken om (h)eerlijkheid. De hoofdtoon ligt hier op de ‘Brusselse Keuken’.

Dit houdt in dat stoofvlees met bruin bier, balletjes in tomatensaus, koninginnehapje, stoemp met worst en spek steeds terug te vinden zijn op de kaart. Bovendien hebben we ook nog rumsteak en paardenvlees alsook verschillende soorten vis aan te bieden.

Neem zeker kijken op onze kaart!

Wij houden steevast  rekening met wat de seizoenen ons bieden, nl. mosselen, wildgerechten, vis van het moment enz. Wij kijken erop toe dat onze producten steeds vers zijn. Dit trekken we door in al onze gerechten. Alles wordt steeds met de grootste zorg bereid door kok Pieter Jacobs.

Een detail - waar veel energie in kruipt en waar we zeer fier op zijn - zijn onze huisbereide frietjes. Wat is er nog beter dan met de hand geschilde en gesneden frietjes? Bij Tante Germaine is dit een must.


#fanvanvilvoorde

Share by: